Siirry sisältöön

IKKUNAREMONTTI

IKKUNAT JA ULKO-OVET AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Uusien ikkunoiden ja ulko-ovien suunnittelu, tilaaminen ja asennus hoituvat helposti valtuutetun PiklasKumppani-verkoston avulla. Kotimaiset Piklas-ikkunat ja ulko-ovet saa avaimet käteen –toimitettuna sekä uudisrakennukseen että remonttikohteeseen.

20180629_133254

20180629_133215

Valtuutettu PiklasKumppani apunasi

PiklasKumppani on kokenut ja luotettava ammattilainen, jonka kanssa voit sopia palvelukokonaisuuden tarpeiden mukaan. Kumppaniverkostomme kautta hoituvat mitoitus, oikeanlaisten ikkunoiden ja ulko-ovien suunnittelu ja valinta – ja koko projekti aina asennukseen asti. Paikallisen toimijan ansiosta säästät aikaa, rahaa ja vaivaa sekä tuet oman alueesi työllisyyttä.

Kumppaniverkostomme kautta saat Pyhännän tehtaalla valmistetut Piklas-ikkunat ja ulko-ovet joustavasti, sovitussa aikataulussa ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Yhdellä sopimuksella koko paketti

Avaimet käteen –toimituksissa asiakas tekee sopimuksen suoraan PiklasKumppani-yrityksen kanssa, joka laskuttaa niin työn kuin tuotteiden osuuden. Osa yrityksistä tarjoaa myös muita remontti- tai rakennuspalveluita. PiklasKumppanilta saat yhdellä sopimuksella kaiken tarvitsemasi:

 • Ilmainen tarvekartoitus kohteessa.
 • Ikkunoiden ja ovien esittely demotuotteiden avulla.
 • Neuvonta tuotteiden ja ominaisuuksien valinnassa.
 • Mittauspalvelu ja vastuu tuotteiden mitoituksesta.
 • Tuotteiden tilaus- ja toimitusvaiheista huolehtiminen.
 • Remontti-/asennussuunnitelma ja vaiheiden aikataulutus.
 • Kotimaiset Piklas-ikkunat ja ulko-ovet suoraan tehtaalta toimitettuna.
 • Ikkunoiden ja ulko-ovien ammattitaitoinen asennus takuutyönä.
 • Purkumateriaalien kierrätys.
 • Avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu.
 • Kahden vuoden asennustakuu.

IKKUNAT ASUMISEEN JA VAPAA-AIKAAN

Haluatko tuulettaa ikkunasta tai huhuilla pihalla leikkiville lapsille? Silloin valintasi on Suomen suosituin ikkuna, sisään avautuva puualumiini-ikkuna. Jos taas katselet maisemia suurista näyttävistä ikkunoista, niin suosittelemme selkeälinjaisia kiinteitä ikkunoita. Kiinteiden ikkunoiden omistaja pääsee helpommalla ikkunanpesupäivänä, sillä kiinteissä ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa. Ikkunaremontin yhteydessä kannattaakin pohtia, onko osa kodin avattavista ikkunoista korvattavissa kiinteillä puualumiini-ikkunoilla. Avattava ikkuna tai ovi vaaditaan jokaiseen tilaan turvallisuussyistä. Sekä avattavat että kiinteät kotimaiset Piklas-ikkunat tuovat valoa ja asuinmukavuutta kotiisi tai loma-asunnolle, ulkonäön ja energiatehokkuuden valitset itse.

Lisätietoa ikkunatyypin valinnasta: Kiinteä vai sisään aukeava

Sisusta kotisi Piklas-ikkunoilla ja ovilla

Yksi Piklas-ikkunoiden ja ulko-ovien tärkeimpiä etuja asiakkaalle on värivalikoima. Väreillä on iso merkitys kodin tunnelmalle ja asukkaille, joten niiden käyttö kannattaa suunnitella huolella.

Piklas-ikkunoiden puuosien vakiohintaisiin suositusväreihin sisältyy 11 kuultosävyä ja 8 peittomaaliväriä. Sisäpintojen värityksen voi valita vaikka huonekohtaisesti. Pienellä lisäpanostuksella ikkunoiden ja ovien värivaihtoehtoja saa yli 200!

MSEA-IKKUNA

Avattava perusikkuna

Rakentajien ja remointoijien suosikki, jolla on hyvä ääni- ja lämmöneristyskyky.

 

8efe89f193daee404259cfccdf7bde97_f571.msealu

Piklas_vinokokokuva_MSEA_peittom_lamminpunainen_RAL3011

EkoEnergia Huurtumaton

Erittäin energiatehokas ja hyvin ääntäeristävä puualumiini-ikkuna sopii matalaenergiataloonkin.

 

81a421395e81c814c2fef41aefb2b689_f184.eko energia

Ikkunamallit

Värivaihtoehdot

Kehystä kotisi kaunein maisemataulu

Tummat sävyt ovat tyylikäs ja ajaton värivalinta ikkunapuitteissa. Piklas-ikkunoiden puiset sisäpinnat saa mm. harmaaksi tai mustaksi maalattuna/peittävä väri! UUSITUOTE tai kuultosävytettynä/tavanomainen ratkaisu . Lopullinen ilme tulee esiin koristelistojen kiinnityksen jälkeen. Mieti miten listan malli, leveys ja väritys vaikuttavat kokonaisuuteen.

Kuultoväri korostaa aidon puun kauneutta

Kuultovärjätty mänty tuo niin modernin kuin perinteisen talon tai vapaa-ajan asunnon sisustukseen luonnollista, maanläheistä tunnelmaa. Piklas-ikkunan sisäpuolen puupintojen kuultovärjäys korostaa massiivipuun kauneutta: puunsyyt, luonnollinen värivaihtelu ja hienostuneet sormijatkokset kertovat aidosta puumateriaalista.

 

piklas-ikkunat-varit

Piklas_ikkunavarit

Ikkunoiden ulkopuolen (alumiini) vakiovärit 

Viisi alumiiniväriä ikkunoiden ulkopintoihin

Klassiset värit pitävät pintansa puualumiini-ikkunoiden ulkopinnoissa. Piklas-ikkunoiden hintaan sisältyy viisi alumiinivärivaihtoehtoa: mattamusta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea ja valkoinen. Ulko-oviin saa yhteensopivat värit Piklas-ikkunoiden ulkopintojen kanssa.

ikkunoiden-alumiinivarit

MEKA-IKKUNA

Kiinteä perusikkuna

Isoihin ikkunapintoihin soveltuva kiinteä ikkuna, jota käytetään avattavan perusikkunan parina.
Vähemmän ikkunanpesua, vain kaksi pestävää pintaa.

 

 
59c3dcdd7ca54569d3aa2403f67b03a4_f569.meka

Meka-ikkuna

EkoEnergia Huurtumaton

Parasta energiatehokkuutta, kun haluat isoja ikkunapintoja. Sopii avattavan EkoEnergia-ikkunan pariksi. Vähemmän ikkunanpesua, vain kaksi pestävää pintaa.

 
0fe95022c420eecaf828c6480f65abb5_f572.meka eco

MSA-IKKUNA

Avattava ikkuna

Edullinen puualumiini-ikkuna puolilämpimiin tiloihin ja lomarakennuksiin.

78b25aff654817da9f1fcaf6c2912b40_f180.ei erkkaria

-> KYSY LISÄTIETOJA MEILTÄ!  YHTEYDENOTTO