Siirry sisältöön

ULKO-OVIREMONTTI

IKKUNAT JA ULKO-OVET AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

PiklasKumppani-verkoston käyttäminen Uusien ikkunoiden ja ulko-ovien suunnittelun yhteydessä. Kotimaiset Piklas-ikkunat ja ulko-ovet ava avaimet käteen -toimituksena ja uudisrakentamisen puolesta korjaustöihin.

Valtuutettu PiklasKumppani apunasi

PiklasKumppani on kokenut ja luotettava ammattilainen, jonka kanssa voit sopia palvelukokonaisuuden tarpeisiin. Kumppaniverkostomme kautta hoituvat mitoitus, oikeanlaisten ikkunoiden ja ulko-ovien suunnittelu ja valinta – ja koko projektit aina asennuksen asti. Paikallisen toimijan avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa sekä tuet oman alueen työllisyyttä.

Kumppaniverkostomme kautta saat Pyhännän tehtaalla valmistetut Piklas-ikkunat ja ulko-ovet joustavasti sovitussa aikataulussa ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Yhdellä sopimuksella koko paketti

Avaimet käteen -toimituksissa asiakas tekee sopimuksen suoraan PiklasKumppanin kanssa, joka laskee työn ja tuotteiden osuuden. Osa yrityksistä tarjoaa myös muita remontti- tai rakennuspalveluita. PiklasKumppanilta saat yhdellä sopimuksella kaikki tarvittavatasi:

 • Ilmainen tarvitsevat kohteet.
 • Ikkunoiden ja ovien esittely demotuotteiden avulla.
 • Neuvonta tuotteiden ja ominaisuuksien valinnassa.
 • Mittauspalvelu ja vastuu tuotteiden mitoituksesta.
 • Tuotteiden tilaus- ja toimitusvaiheista huolehtiminen.
 • Remontti- / asennussuunnitelma ja vaiheiden aikataulutus.
 • Kotimaiset Piklas-ikkunat ja ulko-ovet suoraan tehtaalta toimitettu.
 • Ikkunoiden ja ulko-ovien ammattitaitoinen asennus takuutyönä.
 • Purkumateriaalien kierrätys.
 • Avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu.
 • Uudenmaan ikkunapalvelulla minimiaika asennustakuu 2v. Ollen jopa 5v. (5 vuoden takuu voidaan räätälöidä asiakkaalle tapauskohtaisesti)

HUOM. OVIMALLIT NÄHTÄVILLÄ PIKLAKSEN SIVUILLA

A

https://www.piklas.fi/ulko-ovet

Piklaksen  kotimaiset ulko-ovet  on jaettu neljälle tyylikkäälle mallistoon, josta löydät valmiita ulko-ovisitejä. Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan suunniteltu talon arkkitehtuuri ja tunnelmaa, jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa. Kaikki Piklaksen ulko-ovet valmistetaan mittatilaustyönä ja eri oveallin suositusvärien lisäksi värivaihtoehto on yli 200. Ovien voi myös valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle, jolloin julkisivun puolelle voi tehdä rohkeitakin värivalintoja. Ulko-käytännöistä kokoa kaikki kotisi ulko-ovet: pääovien, terassiovien ja umpioviien lisäksi valikoima myös levyt ovien rinnalla.

AVAA LINKKI https://www.piklas.fi/ulko-ovet/piklas-ulko-ovet

Kotimaiset Piklas-oveallistot

Piklaksen ulko-ovet on jaettu neljälle tyylikkäälle mallistoon, joista löydät  valmiita helposti ostettavia ulko-ovisitejä . Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan suunniteltu talon  arkkitehtuuri ja tunnelmaa , jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa.

Ryhti-ovet-nosto

Ryhti-ovimallisto

Ryhti-ulko-ovet sopivat  moderniin tai minimalistiseen  taloon ja teihin, jotka rakastavat selkeitä linjoja, graafisia elementtejä tai tehosttienrejä.

TUTUSTU RYHTI-ULKO-OVIIN

Mahti-ovet-nosto

Mahti-ovimallisto

Mahti-ulko-ovet ovat  luonnonystävän kotiin suunniteltuja näyttäviä ulko-ovia, jotka sopivat paremmin myös hirsi-, kiivi- ja lautaseinäkkeihin.

TUTUSTU MAHTI-ULKO-OVIIN

Idylli-ovet-nosto

Idylli-ovimallisto

Idylli-ulko-ovet tuovat kodikasta tunnelmaa ja  klassista kauneutta  uudisrakennuksiin tai hartaasti kunnostettu perinnetaloille.

TUTUSTU IDYLLI-ULKO-OVIIN

retro-ovet-nosto

Retro-ovimallisto

Retro-ulko-ovet ovat  uusvanhoja  ovimalleja, jotka sopivat vanhan talon modernisointiin tai retroa rakastavien uudisrakennukseen.

TUTUSTU RETRO-ULKO-OVIIN

Kaikki Piklaksen ulko-ovet valmistetaan Pyhännän tehtaalla mittatilaustyönä. Ovimallien  suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on yli 200 ja voit valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle.  Ulko-ovealistoista  kokoat helposti kaikki kotisi ulko-ovet : pääovien, terassiovien, pariovien ja umpiovien lisäksi valikoimiin myös levytykset ovien rinnalla.

————————————————– ————————————-
 -> KYSY LISÄTIETOJA MEILTÄ!  yhteydenotto
%d bloggaajaa tykkää tästä: