Siirry sisältöön

ETUSIVU-YRITYSESITTELY

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita tehdessä ikkuna- ja ulko-ovi -korjauksia eri kohteisiin Uudenmaan alueella

Palveluihimme kuuluu mm:

  • ikkunaremontit (ikkunan myynti, asennus ja uusinta)
  • ulko-oviremontit (ovien myynti, asennus ja uusinta)
  • julkisivupanelointi (julkisivupanelointi ja lisälämmöneristys)

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme ikkunaremontteihin, ulko-oviremontteihin ja muihin palveluihimme!

 

YRITYS

Annamme kaikista asennetuista kohteista kirjallisesta takuusta. Ikkuna- ja oviremonteissa takuu 2 vuotta. Tämän lisäksi tulee tavarantoimittajan materiaalitakuu itse tuoteelle.

Käytämme sopimuskumppaneina vain yrityksiä, jotka ovat luotettavia, jolloin voimme varmistaa, että kaikki lakisääteiset maksut on hoidettu asianmukaisesti. Sanomme harmaalle työlle ehdottomasti ei!

Meille on henkilökohtaisesti tärkeää tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, sekä taata laatu ja luotettavuus tuotteissa ja palvelussa.

 

Olen ollut Piklas partnerina Kumppaniverkoston alusta vuodesta 2014. Katso henkilökohtaiset referenssini REFERENSSIKOHTEET . Esimerkki kohteet vuodelta 2017.

Minulla on pitkäkokemus omakotitalojen, paritalojen ja As Oy / Koy kohteiden toteutuksesta kokonaisvaltaisesti. Alkaen suunnittelusta-asennustyön johtoon ja lopulta työn luovutuksesta-vastaanottotarkastukseen asiakkaalle. Katso referenssit siviltamme! 

 

Harry Rämö myyntivastaava,

Uudenmaan ikkunapalvelu

 


-> KYSY LISÄTIETOJA MEILTÄ!  yhteydenotto